На правах реклами

Львів’янам обіцяють програму індивідуального опалення після 25-го жовтня

3371 2
Питання про тарифи лідирує серед звернень львів’ян до «Громадського руху «Народний контроль». Про це розповів Tvoemisto.tv народний депутат України, лідер партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов, який балотується на посаду міського голови Львова.

За словами Дмитра Добродомова, люди звертаються зі своїми начебто дрібними питаннями на тлі державних. «Але ми розуміємо, що для кожної людини її проблема є важливою. Питання про тарифи лідирує серед звернень людей, – розповів Д. Добродомов. – Я є учасником робочої парламентської групи щодо визначення об’єктивності комунальних тарифів, і разом з експертами ми чітко вивели ті тарифи, які реально обґрунтовані – вони вдвічі нижчі, ніж ті, що дає уряд. Чому ми, у вільній країні, маємо просити дозволи встановити індивідуальне опалення, яке є енергозберігаючим? Програму індивідуального опалення після 25-го жовтня буде запущено одразу, наступного дня».

Читайте також: Дмитро Добродомов: «Маю антикорупційний план для Львова»

Нагадаємо, політична партія «Громадський рух «Народний контроль» подала свій виборчий список кандидатів до Львівської обласної ради на реєстрацію до Територіальної виборчої комісії. Очолив виборчий список голова міської організації «Народного контролю» громадський активіст Андрій Білоус.


Читайте також:
29 Вересня, 2015 21:51
Львів А Народний контроль займається лише вигідними для журналістів питаннями, і нікому ще не допоміг, якщо ваше звернення не цікавить передставників партії як можливість попіаритися. Не буде ні тепер, ні надалі думати про людей, лише про себе
29 Вересня, 2015 20:01
666 ... най той "добро"(хитро)зроблений поверне спочатку ціни на устаткування для опалення і вартість його встановлення , яке було при отій "банді" ... а наразі таке переобладнання оселі вартує вже навіть не "грубі" , а захмарні для пересічних українців гроші ... то ж , Діма , не вішай нам ( як отому віслюку ) свою "морковку" , а запхай її собі поглибше ... сам знаєш куди ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!