Львів’яни матимуть змогу «подзвонити» Митрополиту Шептицькому

2644 0
Із 3 травня і до кінця року діятиме телефонна лінія Шептицького. Зателефонувавши за номером 2907, кожен щодня матиме змогу почути нові висловлювання митрополита Андрея на різні теми.
фото: umh.org.ua

фото: umh.org.ua

Про це на прес-конференції повідомила начальник управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш. Телефонна лінія буде безкоштовною для абонентів «Київстар».

«Номер 2907 дуже простий, оскільки напряму пов’язаний із днем народження митрополита – 29 липня. З 3 травня, набравши цей номер, можна буде почути нову цікаву, дуже актуальну і, напевне, мало знану думку митрополита Андрея на дуже різні теми, починаючи від думок про жінок, родину, відвагу, пияцтво», – розповіла Ірина Магдиш. За її словами, цитати підбиралися таким чином, щоб вони були актуальні і цікаві. Над ними працювали львівські бібліотекарі, пише Zik.

Читайте також: День міста Шептицького у Львові. Програма святкувань

«З одного боку ця акція буде освітньою. З іншого – зранку кожен, поспішаючи кудись, зможе набрати цей номер і почути цікаву думку, що може стати зарядом на цілий день», – зазначила І. Магдиш. Вона додала, що за цим номером буде опція, за допомогою якої абонент зможе обрати і цитати з різних тем.

«Кожного дня буде нова цитата, яку ви чуєте одразу після телефонного дзвінка, а потім є опція: якщо ви хочете почути думки митрополита Андрея про гуцулів натисніть два, якщо ви хочете почути про чистоту та гігієну, натисніть чотири, про жінок і любов – натисніть п’ять», – додала начальник управління культури ЛМР.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!