Політична реклама

Львів'яни мають намір бойкотувати лекцію від організаторів «Альфа Джаз Фесту»

2528 1
У понеділок, 19 травня, у Львові, у Львівській бізнес-школі УКУ, відбудеться відкрита лекція від організаторів «Альфа Джаз Фесту», на якій на прикладі джазової події планують розкрити питання репутації країни та розвитку міста. Однак, активісти бойкоту російських товарів у Львові закликають пікетувати цей захід.

Як зазначили у прес-службі Львівської мерії, на лекції виступатимуть співорганізатори, творчий куратор фестивалю та джазові експрети.

Водночас активіст Отар Довженко у групі Економічний бойкот регіоналів. Львів у Facebook, закликає прийти на просвітницький пікет, що «супроводжуватиме лекцію про грандіозний внесок російської "Альфа-ґруп" в економіку Львова». «Ми хочемо слухати джаз, але не за рахунок підтримки російського бізнесу» - пише він.

Початок лекції о 18:00 год. Місце проведення: Львівська бізнес-школа УКУ, трапезна (вул. Козельницька, 2а).

Вхід вільний, але за попередньою реєстрацією на сайті організаторів. 


Читайте також:
17 Травня, 2014 20:51
львів'янин Пропоную спочатку Отару самому щось ЗРОБИТИ для Львова і львів'ян, а тоді вже братись вирішувати за усіх, чи потрібні Львову такі заходи світового масштабу. Які, до того ж, дотаційні, а не прибуткові.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!