Політична реклама

Львів'яни мають змогу вплинути на стан освіти у 2013-2017 роках

1139 0
Головне управління освіти і науки обласної державної адміністрації інформує, що 23 жовтня у львівському обласному Будинку учителя відбудуться громадські слухання проекту Програми розвитку освітньої галузі Львівщини на 2013-2017 роки.

На громадські слухання запрошуються педагогічні працівники навчальних закладів та громадськість області. Початок – 15.00, про це пише ЗІК, посилаючись на прес-службу ЛОДА.

Як йдеться у повідомленні, 2012 року завершується реалізація Програми розвитку освіти Львівщини на 2009-2012 роки, яка є вже третьою. За час функціонування цих Програм в області відбулося ряд позитивних змін. Вдалося значно збільшити показники охоплення дітей дошкільною освітою, покращити навчально-матеріальну базу закладів освіти.

Вперше в Україні запроваджено в усіх ЗНЗ області «Виховні прогарами». У районах області створено 116 освітніх округів. Суттєво покращили навчально-матеріальну базу опорних шкіл освітніх округів, комп’ютерними класами забезпечили всі загальноосвітні навчальні заклади І-ІІІ ступенів і у 97 % – І-ІІ ступенів та ін.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!