Львів’яни можуть безкоштовно прочіпувати власного собаку. Інструкція

1856 0
У Львові пройде акція вуличного чіпування собак.
фото: ЛКП "Лев"

фото: ЛКП "Лев"

У межах проекту з безкоштовного чіпування господарських песиків у Львові ЛКП «Лев» спільно з міжнародною платформою Animal-id.info UA проведуть виїзну акцію, де кожен охочий зможе безкоштовно прочіпувати свого улюбленця, повідомляє прес-слжуба ЛМР.

Понад 8 місяців у Львові триває соціальний проект, у рамках якого господарі можуть безкоштовно ідентифікувати свого песика електронним мікрочіпом міжнародного зразка в ЛКП «Лев» та інших ветеринарних клініках міста. Понад 4000 львів’ян вже скористались цією можливістю та подбали про безпеку свого улюбленця.

«Вересень 2018 року – останній місяць проекту. Тож ЛКП «Лев» та Animal-id.INFO UA запрошують поспішити та подбати про безпеку вашого улюбленця. Чіп дає змогу оперативно повернути тварину, якщо вона загубилась, а також місить усю важливу інформацію про стан здоров’я та вакцинацію чотирилапого», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Друг на годину. Фотопрогулянка з песиками з ЛКП «Лев»

Виїзна акція з безкоштовного чіпування відбудеться за таким розкладом:

7 вересня:

  • з 17:00 до 20:00 – вигульний майданчик для собак у парку Івана Франка;

8 вересня:

  • 09:00 до 11:00 – вигульний майданчик на вулиці Стрийській, 75;
  • 13:00 до 15:00 – проспект Червоної Калини, 81 біля кінотеатру ім. О. Довженка.

Нагадаємо, на базі комунального підприємства «Лев» розпочали навчання першого собаки-відвідувача (візитера). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!