Львів'яни подали ідеї для громадського простору пам′яті Небесної сотні. Візуалізація

3952 0
У Львові завершився прийом робіт на конкурс із облаштування громадського простору з меморіалізацією подій Революції Гідності на території вул. Кривоноса («Губернаторські вали»). Допомогти обрати найкращу серед 25-ти концепцій-учасниць можуть і львів′яни.

Як розповів під час прес-конференції головний архітектор міста Юліан Чаплінський, конкурсні роботи експонуватимуть у Ратуші впродовж тижня: «Переглянути їх можуть всі охочі. У п’ятницю плануємо провести засідання журі, а в наступний понеділок оголосити переможців».

За словами відповідального секретаря конкурсу Мар′яна Кардаша, роботи подавали анонімно з відповідними шифрами. Проекти усіх конкурсантів експонуватимуть, щоб дізнатися думку львів'ян, врахувати їхні побажання щодо вигляду майбутнього простору. Усі відгуки пізніше подадуть на розгляд членів журі.

Читайте також: Кафе-коворкінг і громадський простір. У Львові кардинально перетворять Палац ім. Хоткевича 

Повний перелік конкурсних робіт та інформацію про них можна переглянути за посиланням або на стінах 2-го поверху Ратуші. Львів'янам пропонують залишати свої коментарі в спеціальній книзі відгуків у Ратуші та надсилати на електронну пошту: [email protected].

Нагадаємо, конкурс проводять уже вдруге. За результатами попереднього, журі переможця не визначило. Цього разу, окрім більшої кількості учасників, серед яких архітектори зі Львова, а також  Києва, Харкова, Дніпра та Одеси, конкурс передбачає для переможців призовий фонд із міського бюджету у розмірі 180 тис. грн.

Підготувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!