Політична реклама

Львів'яни можуть їздити велосипедом на семи вулицях. Карта

8374 0
Всього за 400 метрів від площі Ринок якість повітря у 12 разів гірша. Це наслідок постійних викидів автомобільного транспорту.

Щоб зменшити кількість шкідливих викидів та вирішити проблему заторів, у Львові почали розбудовувати велоінфраструктуру.

Минулого року  у Львові збудували понад 30 км велодоріжок та велосмуг. Велодоріжки облаштували на вулицях Коперника, Городоцькій та Січових Стрільців.  Окрім того, Львів отримав грант на добудову велоінфраструктури на вулицях Липинського та Науковій-Стрийській. 

Як повідомили "Твоє місто" у Львівській міськраді, прокладання велосмуги у місті планують продовжувати і цього року.

Зокрема, прокладуть доріжки у Стрийському парку в напрямках від станції дитячої залізниці «Сонячна» до Монументу слави та до вулиці Самчука.

У мерії запевняють, що стосовно облаштування велодоріжок Львів має амбітні плани. У місті через 9 років, після завершення першої стадії програми розвитку веломережі, має бути 268 км велодоріжок та велосмуг.

Наразі пропонуємо читачам Твого міста ознайомитися з картою вже облаштованих велодоріжок, та тих, які планують збудувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!