Політична реклама

Львів`яни можуть намалювати дизайн смітників для парку Боднарівка

2764 0
З 12 до 23 березня всі охочі можуть взяти участь у конкурсі на кращий дизайн для смітників. Найкращі дизайни смітників згодом прикрасять парк Боднарівка у Львові, - повідомляє прес-служба ЛМР.

За словами капітана львівської команди екофанів Оксани Микитки, дизайни мають бути без дрібних деталей (для можливості створення трафарету за ескізом малюнка) та у стилі Екофан (кольори, логотипи, окремі елементи).

"Дизайн може бути намальований як від руки, так і в дизайнерській програмі. Під час встановлення смітників у парку Львова екофани наноситимуть малюнки водостійкими фарбами безпосередньо на смітники», - додала О. Микитка.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно розробити один або декілька дизайнів смітників. Після цього його потрібно додати до альбому групи "Екофан" Вконтакте, вказавши місто Львів.

Як повідомила "Твоє місто" О. Микитка, за допомогою трафарету дизайн переможця (або двох найкращих переможців) буде нанесно на 20 смітників, які на початку квітня будуть встановлювати в парку Боднарівка (поблизу перехрестя Стрийська-Наукова). 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!