Львів’яни можуть обрати найкращі проєкти громадського бюджету області. Як це зробити

1417 0
Основна ідея конкурсу – відкрите голосування мешканців області за проєкти, подані самими ж мешканцями.
Фото: news.harvard.edu

Фото: news.harvard.edu

У 2020 році на Львівщині стартував пілотний конкурс «Всеукраїнський громадський бюджет Львівської області», на який з державного бюджету виділили 2,35 млн грн. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Основна ідея конкурсу – відкрите голосування мешканців області за проєкти, подані самими ж мешканцями. За результатами подання заявок на Конкурс 17 проєктів пройшли до наступного етапу – голосування. Це проєкти у напрямі «Конкурентоспроможна економіка» та «Туристична привабливість» з інноваційним, соціальним та екологічним характером.

Читайте також: Як може виглядати озеро на Панча у Львові. Візуалізація 

Переможця Конкурсу визначать мешканці Львівської області шляхом електронного голосування, яке триватиме з 26 серпня по 4 вересня.

Мешканці регіону, що досягли 16-річного віку, матимуть можливість проголосувати на онлайн-платформі Конкурсу або ж у мережі Центрів надання адміністративних послуг  (ЦНАП), що візьмуть участь у голосуванні. Для того, щоб проголосувати, необхідно мати зареєстроване місце проживання у межах Львівській області.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!