Львів'яни можуть отримати стипендії на вивчення ІТ-права

2440 0
Сертифікаційна Програма з ІТ права в Українському католицькому університеті пропонує 3 стипендії, які покриватимуть 70% вартості навчання.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Центр верховенства права Українського католицького університету запускає нову сертифікаційну Програму з ІТ права/ UCUITLaw за участі українських та іноземних експертів в галузі юридичного супроводу ІТ бізнесу. Академічна Рада Програми пропонує 3 стипендії, які покриють 70% вартості навчання, – повідомила Марта Дацюк, координатор проекту.

«Активний розвиток ІТ бізнесу в Україні потребує створення відповідних умов і належний рівень юристів, які супроводжують технологічні проекти. Започаткування Програми з ІТ права у Львові є логічним, з огляду на те, що Львів є одним із центрів ІТ індустрії в Україні та загальний інтерес українських юристів до цієї тематики», – коментує ідею створення Програми Іван Городиський, директор Центру верховенства права УКУ.

Старт програми – 23 вересня 2016 року. Тривалість – 8 дводенних модулів упродовж 4 місяців, в рамках яких будуть розкриті питання менеджменту ІТ бізнесу та його корпоративного структурування, захисту прав інтелектуальної власності та договорів в сфері ІТ, кіберзлочинності та кримінально-правового захисту діяльності ІТ компаній, а також юридичного супроводу ІТ бізнесу в ЄС та США.

Читайте також: Україна займає друге місце у світі за кількістю сертифікованих ІТ-фахівців. Інфографіка

Для того, щоб взяти участь у стипендійному конкурсі, потрібно заповнити заявку та надіслати мотиваційне есе англійською мовою на адресу: [email protected] (не менше двох сторінок, Cambria, 14, 1,5) та пройти усну співбесіду з представниками Академічної ради Програми.

Реєстрація на Програму https://goo.gl/forms/TzefZkGU1w3eP8Ei1

Усі заняття проходитимуть в iHubLviv та Українському католицькому університеті.

Детальніше про Програму, її зміст та експертів можна дізнатися на офіційній веб-сторінці – itlaw.ucu.edu.ua, а також надіславши запитання на адресу електронної пошти rlc@ucu.edu.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!