Політична реклама

Львів'яни можуть отримувати пільги за місцем проживання

1669 0
Громадяни мають право на отримання пільг за фактичним місцем проживанням.

Для визначення цього права при районних адміністраціях Львова створено комісію по розгляду заяв громадян з питань призначення соціальних допомог, субсидій та прийняттю рішень про включення до  Єдиного автоматизованого реєстру осіб інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика. Про це повідомляє управління соціального захисту Львівської міської ради. 

Для прийняття рішення щодо включення до Реєстру інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика громадянами подаються до районного відділу управління соціального захисту такі документи:

 — заява;

 — довідка управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації про те, що інформація про пільговика виключена з Реєстру у зв’язку зі зміною місця проживання (за умови реєстрації пільговика поза межами цього ж району);

 — копія паспорту 1,2 сторінки, сторінка з даними про реєстрацію;

 — копія ідентифікаційного номеру;

 — копію пільгового посвідчення;

 — інформація про характеристику житла та послуги, щодо отримання яких заявник має пільги та реально ними користується;

Факт проживання підтверджується шляхом обстеження, за результатами якого складається акт встановлення фактичного проживання пільговика, який і є кінцевою підставою для внесення документів на розгляд комісії.

Рішення комісії оформлюється протоколом, витяг з якого направляють підприємствам-надавачам послуг за місцем фактичного проживання пільговика.

У разі зміни фактичного проживання, пільговик обов’язково повинен звернутися до районного відділу управління соціального захисту для зняття з обліку ЄДАРП. Водночас, у разі, коли у складі сім’ї пільговика відбулися зміни, що потребують коригування включеної до Реєстру інформації, він повинен повідомити про це свій відділ соціального захисту.

Для отримання детальнішої інформації мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до районних відділів управління соціального захисту:

Галицький: тел.:  235-80-83     (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:        тел.:  235-71-62     (вул. Театральна, 10)

Залізничний:         тел.:  295-82-28     (вул. Виговського, 34)

Франківський:       тел.:  237-50-81     (вул. Ген. Чупринки, 85)

Шевченківський: тел.:  252-28-40     (вул. Липинського, 11)

Сихівський:           тел.:  254-64-80     (просп. Черв. Калини,66)

·          


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!