Політична реклама

Львів'яни можуть ознайомитись з довідником податкових пільг

1314 0
Міністерством доходів і зборів України затверджені Довідник № 65/1 податкових пільг, втрата доходів бюджету, і Довідник № 65/2 інших податкових пільг.

У довідниках подано перелік пільг з податку на прибуток, з оподаткування неприбуткових установ і організацій, плати за землю, податку на додану вартість, державного мита тощо, а також початок і кінець дії пільг, - пише Вкурсе.

Ознайомитися з довідниками можна на сайті ДПС України.

Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 № 726/2012 було створено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на утворене міністерство, функцію щодо адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!