Львів’яни можуть подати на конкурс «Драма.UA» п’єси українською чи суржиком

2164 0
Мистецька майстерня «Драбина» оголошує V Конкурс п’єс «Драма.UA». Основна мета конкурсу – відкрити широкому загалу імена молодих, талановитих українських драматургів.
Фото Мистецької майстерні "Драбина"

Фото Мистецької майстерні "Драбина"

До конкурсу допускаються авторські неопубліковані і не презентовані раніше драматичні твори українською мовою або суржиком, написані не давніше, аніж два роки тому. Максимальна кількість п’єс від одного автора – дві, інформують організатори.

Учасники конкурсу повинні заповнити он-лайн анкету та надіслати роботи до 1 листопада 2014 року.

Фіналістів та переможця конкурсу буде визначено до 15 грудня 2014 року. П’єса-переможець буде представлена у вигляді сценічного читання.

Переможець минулорічного конкурсу – п’єса Романа Горбика «Прощальна вечірка» – була презентована на IV Фестивалі сучасної драматургії «Драма.UA», який відбувся у листопаді минулого року.

Деталі участі та он-лайн анкета на сторінці конкурсу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!