Львів'яни можуть поскаржитись на лікаря чи медустанову онлайн

6490 3
Для львів'ян та мешканців області запустили сервіс, який дозволяє написати скаргу, зауваження чи власні пропозиції певному медичному закладу онлайн. Про це інформують у прес-службі облдеражадміністрації.
фото: webmed.com.ua

фото: webmed.com.ua

Мешканці міста та області можуть залишати свої пропозиції, зауваження та скарги у режимі онлайн. Для цього запрацював новий розділі на сайті: http://webuse.lviv.ua/feedback/  

Для того, щоб поскаржитись онлайн необхідно вказати медичний заклад, або прізвище та ініціали працівників установи, також власну електронну пошту й номер телефону, після чого зазначити, що саме занепокоїло у медичному закладі, які йомвірні покращення пацієнт хотів би побачити.

Після чого, відповідь на запитувану інформацію, буде надіслано на пошту, електронну пошту, або людині зателефонують за вказаним номером. 

Читайте також: Львівський «ОХМАТДИТ». Шанс на «одужання»

Нагадаємо, згідно з розпорядженням Держслужби з лікарських засобів в Україні заборонили препарат «НО-ШПА» виробництва Угорщини. Відтак аптеки зобов’язані його знищити або повернути постачальнику. 


Читайте також:
23 Січня, 2020 17:42
Михайло Не лiкарi а кури
4 Серпня, 2019 14:47
Людмила Доброго дня. Хочу поскаржитися на проведення ендоскопії моїй дитині в Охмадиті,після якої ми отримали стоматит з високою температурою. Перед нами робив енодскопію хлопчик,на другий день у нього піднялася температура 40.(Біля ліфту я зустріла маму з хлопчиком ,я поцікавилася як їхнє самопочуття і вона мені повідомила,що в сина стоматит).Через два дні у нас теж піднялася температура 38.6,третій день я не можу збити дитині температуру 39.1. Через неналежне проведення дезінфекційних процедур приладу,ми отримали стоматит.
16 Серпня, 2017 15:46
Руслан Хочу поскаржитись на лікарню загалом на вул. Орлика. В мене з дитинкою, якій півтора місяці величезні проблеми (синдром Едвардса). Відношення в лікарні до дитини і мами як до собаки. Невже лікарі мають право говорити мамі такі слова: "Дайте їй вже спокій(дитинці)". Це величезне щастя цієї лікаркі-тварюки що в той момент не було мене біля неї. Доцю післявчора виписали з реанімації в звичайне відділення. Медсестра хотіла поставити капельницю в катетр, який поставили в реанімації, али тільки при дотику до ручки на якій він і стояв доця з криком и плачем забирає ручку. Подивились що і до чого, а там величезна рана і дуже глибока, і вже з запахом. Та живцем закопувати треба тих собак!!! В мене вже нема ні слів, ні нервів на тих тварюк.Чому їм все сходить з рук??? Приблизно схожих нюансів за час проведення моєї доці в цій лікарні можу повно привести. Якщо треба, то і фамілії тих собак назвати можу!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!