Політична реклама

Львів'яни можуть поскаржитись на неотримання соціальних ліків онлайн

1616 1
Держслужба України соцзахворювань запроваджує на своєму сайті «Електронну приймальню для пацієнтів». Новий інтерактивний сервіс націлений на виявлення порушень пов’язаних із неотриманням хворими антиретровісних чи протитуберкульозних препаратів та іншими порушеннями, які мали місце в процесі лікування.

Централізована закупівля здійснювалася на основі прогнозованих потреб областей, тому випадки неотримання пацієнтами необхідних ліків просто недопустимі, - інформує прес-служба Держслужби України.

Саме тому Держслужба України соцзахворювань пропонує пацієнтам, яким відмовлено у лікуванні скористатися «Електронною приймальнею для пацієнтів». Ця опція допоможе відомству здійснити контроль за раціональним використанням та виявити інші проблемні питання.

Інформація, яка надходитиме до електронної приймальні, в частині персональних даних не підлягатиме розголошенню і має на меті, насамперед, захист їхніх інтересів. На основі узагальнених даних буде визначений показник доступності до лікування кожного медичного закладу, який надає спеціалізовану допомогу ВІЛ-інфікованих та хворим на туберкульоз.

Наразі в Україні сформовано запас протитуберкульозних та антиретровірсних препаратів.

 


Читайте також:
3 Квітня, 2013 15:17
Валентин Халецький Сайт youtube.com/user/detaelislviv Медицина майбутнього - сьогодні! +38 (097) 474 29 80.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!