Куди скаржитись львів'янам, якщо роботодавець не підвищує зарплату до 3 200 гривень

3078 0
З 1-го січня мінімальна зарплата в Україні становить 3 200 гривень. Якщо працедавець не забезпечує цю мінімальну суму, мешканці міста мають право скаржитися й шукати справедливість.
Фото: kompasinfo.com

Фото: kompasinfo.com

 «Якщо Ваш роботодавець відмовляється підвищити Вам заробітну плату до мінімального рівня або ж змушує переходити на неповну зайнятість чи працювати нелегально, то звертайтеся на «Гарячу лінію міста» за телефоном 15-80 або 297-58-48. Відстоюйте свої трудові права та інтереси, і не дозволяйте себе ошукати», – зазначають у департаменті економічного розвитку Львівської міської ради.

Читайте також: В Україні змінилися ціни, зарплати, тарифи. Перелік

Нагадаємо, із підняттям «мінімалки» змінилися й розміри деяких оплат і виплат (єдиного соціального внеску, прожиткового мінімуму тощо). Деталі та нюанси пояснив Tvoemisto.tv Володимир Глащенков, керуючий партнер ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз».

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!