Політична реклама

Львів'яни можуть придбати патріотичні футболки

8135 1
На хвилі патріотичного піднесення у продажі з’явилося багато дизайнерских футболок з відповідною символікою.

«Йолка» авторства українського дизайнера Іллі Стронговського стала безумовно найпопулярнішим принтом зими-2013/14, пишуть Закупи.

Із «Йолки» в результаті виросла ціла серія із 13 векторних принтів, футболки з якими можна замовити на Facebook-сторінці Іллі Стронговського. Коштують вони 200 гривень.

Там же ж можна замовити нову серію футболок Нюкрейн з колажами дизайнера «Все буде Майдан!». Зараз можна обрати білу або сіру футболки, які коштують 249 гривень, або світшот за 349 гривень.

 

Під впливом Євромайдану брати-близнюки Василь та Іван Костенки (засновники дизайн-студії Braty Graphiс Design) спочатку випустили серію етнічних листівок про Україну, а згодом запустили у виробництво футболки з цими зображеннями.

Коштує така футболка 300 гривень, а замовити її можна на Facebook-сторінці студії.

Автори UGARних футболок зробили своїм покупцям лаконічну пропозицію – лише два принти. Коштують футболки 200 гривень за штуку, а замовити їх можна на Facebook-сторінці бренду.

Крістіна Бикова створила серію футболок для дівчат з барвистим принтами. Замріяну дівчину у віночку на кривавому фоні дизайнерка малювала під впливом подій на Майдані.

Коштують футболки та світшоти від 150 до 350 гривень, замовити їх можна на Facebook-сторінці дизайнерки.

Футболки, від яких будуть у захваті прихильники творчості Марії Приймаченко та стилю «наїв».

Коштують 250 та 400 гривень залежно від довжини рукава. Замовляти можна на Facebook-сторінці «Дива».

Колекція світшотів лаконічного дизайну в національному стилі від дизайнерів Олени Логвин та Олександра Торопова. Але назва бренду, GUMA, невипадкова – тризуби на одязі зроблені з плавленої гуми та шин.

Ціна світшотів – 800 гривень. Замовляти можна на Facebook-сторінці GUMA.

Футболки з чорнийм тризубом на білому тлі, або білим тризубом на чорному тлі  українська дизайнерка Ксенія Шнайдер випустила у світшоти ще два роки тому.

За 75-92 долари світшоти можна купити на сайті Hako.


Читайте також:
4 Квітня, 2014 20:36
Андрій Запрошуємо придбати національні та патріотичні футболки на сайті - [***]://[***].futbolky.com.ua/ua/katalog-futbolok/Patriot_ua/ за надзвичайною ціною 60 грн.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!