Львів’яни можуть регулювати подачу тепла у квартирах задля економії

1457 0
Частково перекривати тепловий лічильник не можна.

Мешканці можуть регулювати подачу теплової енергії у будинках. Можна відкрити або закрити подачу теплоносія на будинковому вводі, або встановити обладнання, яке буде автоматично регулювати тепло в будинку, інформує ЛМР.

При підвищенні температури зовнішнього повітря вище +6 +80С рекомендують повністю перекривати подачу теплоносія на будинок (перекривається тепловий лічильник або запірно-регулююча арматура на подаючому трубопроводі вузла управління системою центрального опалення будинку).

Коли температури зовнішнього повітря нижче +6 +80С подачу тепла можна відновити. Таке місцеве регулювання споживання теплової енергії має виконувати відповідальна особа призначена мешканцями будинку.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

У ЛМР зазначають, що не можна частково перекривати тепловий лічильник (запірно-регулюючу арматуру).

Нагадаємо, на листопад «Нафтогаз» підвищив вартість газу за тарифом «Місячний» до 6,33 грн за куб (з ПДВ, але без вартості розподілу). Це майже на 35% більше, ніж у жовтні, коли тариф становив 4,7 грн за куб. Вочевидь, що незабаром подорожчання газу призведе і до більших сум у платіжках за опалення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!