Політична реклама

Львів'яни можуть реєструватися на безкоштовні екскурсії нічним Львовом

1687 0
Традиційні нічні екскурсії вже незабаром у Львові. 15-17 листопада у місті відбудеться фестиваль «Ніч у Львові».

П’ята за ліком «Ніч у Львові» - це понад сто різноманітних атракцій за три дні, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Відкрита он-лайн-реєстрація, запроваджуємо електронний квиток. Багато акцій будуть безкоштовними, але на них теж слід отримати електронний квиток, просто ціну там буде вказано «нуль гривень». Програма вже є, але вона ще не остаточна. До прикладу, якщо побачимо, що на котрийсь із заходів є більший ажіотаж, то зорганізуємо ще екскурсії», - розповідає Марта Іванишин, керівник відділу промоції міста ЛМР.

За словами Марти Іванишин, цікавинкою цьогорічної «Ночі у Львові» буде екскурсія «Ніч у банку».

Також цікавою для сучасної молоді буде перша екскурсія для хіпстерів.

У неділю всіх поціновувачів струнної музики та гарних українських пісень відбудеться «Ніч в Палаці Потоцьких» - презентація нового музичного  проекту Назара Савка та струнного квартету «Rockoko».

Програма на всі три дні – http://lviv.travel/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!