Як львів’яни можуть поскаржитись на скасування пільгового проїзду

3551 2
З 20 січня на міських маршрутах Львова приватні перевізники запровадили оплату за проїзд осіб пенсійного віку.
фото: kafanews.com

фото: kafanews.com

Міськрада отримала відповідь від управління Укртрансбезпеки у Львівській області. Там повідомляється, що в разі надходження скарг та звернень громадян, управління Укртрансбезпеки в межах своїх повноважень буде вживати заходи державного контролю та нагляду. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

«Мешканці, які не погоджуються з рішенням приватних перевізників щодо оплати за проїзд осіб пенсійного віку, можуть надсилати скарги в управління Укртрансбезпеки у Львівській області», – сказав Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Також у відповіді на лист ЛМР в Укртрансбезпеці повідомили, що його було скеровано до Центрального апарату Державної служби України з безпеки на транспорті.

Читайте також: Ціна безкоштовного проїзду. Чому перевізники не хочуть платити за пенсіонерів

Нагадаємо, 19 січня 2018 року міськрада поскаржилася Укртрансбезпеці на скасування приватними перевізниками Львова пільгового проїзду для пенсіонерів. В січні минулого року на Львівщині зросла вартість проїзду на приміських та міжміських маршрутах. З 1 вересня 2017 року підвищилася вартість проїзду у львівському електротранспорті. 18 грудня у львівських маршрутках проїзд подорожчав до 5 грн. З 20 січня цього року приватні перевізники Львова скасували пільговий проїзд для пенсіонерів. Проте пільги залишилися для пасажирів комунального транспорту міста. Львів'яни зареєстрували петицію з вимогою відмовитись від маршруток у Львові, її розглянуть на сесії міськради.

Читайте також:
2 Травня, 2018 09:44
Serg
раґулі першими в Україні знищили комунальний транспорт та затіяли війну з пенсіонерами, позбавляють їх законних пільг на проїзд, щоб мати вал необлікованої готівки та красти гроші ... якщо старші люди вам так заважають жити, то розстріляйте йх і бігайте по церквах замолюйте гріхи... покидьки ...
30 Січня, 2018 19:51
ПанзіЛьвова Там же можна поскаржитися на пільговий проїзд?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!