Львів'яни можуть слідкувати за кількістю вільних місць у школах онлайн

12353 0
У мережі з'явилася інтерактивна карта загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області. На ній мешканці Львова можуть відслідкувати, у якому районі школи мають більше вільних місць, а де із цим можуть виникнути проблеми.
Фото: articulosit.wordpress.com

Фото: articulosit.wordpress.com

Карта, яку створив Департамент економічної політики ЛОДА, містить інформацію про наявні загальноосвітні школи, гімназії та ліцеї, зокрема їхню проектну потужність, фактичну кількість учнів, яка навчається у закладах у першу і другу зміну та технічний стан приміщень, - повідомляють на сторінці відомства у Facebook.

За актуальною інформацією, найменше вільних місць у школах Франківського району, найбільше - у Личаківському.

Крім того, на карті вміщатимуть інформацію про перелік усіх дитсадків, їх технічний стан, кількість дітей, що там навчається, та максимальна наповнюваність. Також можна порівняти завантаженість садочків у розрізі міст та районів області.

Інтерактивну мапу навчальних закладів Львівщини ще доопрацьовують. Знайти її можна за посиланням

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!