Львів’яни можуть відслідковувати рух маршуток онлайн. Де подивитися?

22382 0
У Львові в тестовому режимі запустили нову послугу – відображення руху міських автобусів та електротранспорту, а також час їх прибуття на конкретну зупинку.

Послуга працює в тестовому режимі, і щоб скористатися нею, треба на сайт ЛМР обрати рубрику «Львів’янину» - «Транспорт» та обрати відповідний тип громадського транспорту: Електротранспорт, Автобуси та маршрутки, вибрати «Мапа» та обрати необхідний маршрут. Проект став можливий завдяки співпраці Львівської міської ради та ІТ-компанії «SoftServe», – інформує прес-служба Львівської міської ради.

Дивіться також: Думки Твого міста: Як львів’яни ставляться до нічних маршруток?

«На сайті онлайн можна відслідкувати, як рухається автобус чи тролейбус на мапі міста. Можна також вибрати конкретну зупинку і побачити час, протягом якого автобус прибуде на зазначену зупинку. Також можна побачити, коли на конкретну зупинку приїде автобус будь-якого маршруту або автобус конкретного обраного маршруту. У системі відображаються наразі маршрути трьох перевізників, ще два перевізники будуть підключені до системи з понеділка. Відтак, усі міські автобусні маршрути та маршрути електротранспорту можна буде побачити онлайн», – розповів працівник ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила.

Нагадаємо, нічні маршрути запрацювали у Львові 1 липня. Вартість проїзду складає 8 гривень. Найновіші графіки руху можна переглянути ТУТ.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!