Політична реклама

Львів`яни можуть задати запитання посадовцеві з управління транспорту ЛМР

1129 3
Вже зараз львів`яни можуть задати запитання заступникові начальника управління транспорту та зв'язку Андрієві Білоусу. Відповіді вони отримають у середу, 21 береня, з 12.00 до 13.00, коли посадовець проводитиме чат-конференцію.

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, з Андрієм Білоусом можна буде поспілкуватися натеми: зміни у новій транспортній мережі з початку її впровадження, залучення великих автобусів, інтервали руху міських автобусних маршрутів, поведінка водіїв, зміни у транспортній сфері з наближенням ЄВРО-2012.

Поставити запитання можна у коментарях під цієї новиною. 

21 Березня, 2012 10:50
наталія Скажіть будь-ласка конкретно коли будуть їздити 1001 1002 маршрути.
В мене пропозиція продовжити 131 маршрут до Епіцентру і тоді не потрібно було б вводити нові маршрути.
19 Березня, 2012 17:18
Володимир Скажіть чи буде відновлений колишній маршрут №71? Розумію що він проходив через центр, але його можна скоригувати наприклад за такою схемою:
вул. Єрошенка (назад вул.Яцкова - вул.Золота) - вул.Т.Шевченка (ц.Анни) - вул. Городоцька - С.Бандери - вул.М.Вербицько го (назад Коперніка) - вул. А.Сахарова - вул. Стрийська - Кінґ Крос (назад ч/з Автовокзал).
19 Березня, 2012 12:37
Галина Прошу повідомити, чи буде відновлено рух маршрутки 1001 з Рясне-1?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!