Політична реклама

Львів’яни можуть залишитися без цілодобового водопостачання

1138 0
За інформацією прес-служби ЛМР, станом на 1 жовтня заборгованість населення Львова за послуги водопостачання зросла до 89,941 млн.грн. Це, за словами комунальників, ставить під загрозу цілодобове водопостачання у місті, оскільки через борги мешканців ЛКП "Львівводоканал" не змогло вчасно розрахуватися з ПАТ «Львівобленерго» за спожиті енергоносії.

«Станом на сьогодні ми боргуємо енергетикам 1,024 млн.грн. за вересень, - зазначив в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий. - Минулого місяця львів’яни оплатили 7,973 млн грн за послуги водопостачання та водовідведення. Однак нарахування за електроенергію сягнули 8,581 млн грн. Тобто усі кошти, отримані від львів’ян, ми віддаємо енергетикам і ще залишаємося у боргах», 

«Львівводоканал» звертається до львів’ян із закликом розрахуватися за спожиту воду. Лише від справної оплати мешканців, залежатиме чи зможе підприємство витримати цілодобовий режим подачі води в майбутньому», - зазначили у ЛМКП "Львівводоканал».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!