Політична реклама

Львів'яни можуть замовити охорону помешкань за половину вартості

2280 0
Департамент Державної служби охорони при МВС України пропонує з 10 до 25 грудня взяти під охорону квартири львів’ян за половину вартості монтажних послуг.

Про це повідомляють у департаменті.

Така пропозиція діє у рамках всеукраїнської соціальної акції «Квартира під охорону» у цей період грудня у зв’язку з тим, що саме в цей сезон у декілька разів зростає кількість крадіжок з помешкань місцевих мешканців.

У департаменті повідомляють, що при зверненні до Державної служби охорони заявка відразу передається відповідальному інженеру, який негайно зв’яжеться з мешканцями і прибудуть за вказаною адресою.

Працівник ДСО надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, вартості монтажних робіт та абонентської плати.

Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону власність гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони можна за номерами телефону: 0 800 502 220 та  0 800 211 000.

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!