Політична реклама

Львів`яни можуть запропонувати своє помешкання гостям Євро-2012 у спеціальній facebook-групі

1416 0
У соціальній мережі Facebook з'явилася група "Welcome to Ukraine", у яку її творці закликають вступати тих, хто готовий під час проведення Євро-2012 абсолютно безкоштовно здавати своє житло європейським гостям футбольного чемпіонату Європи.

Мабуть, новини про те, що ціни на готельні номери в українських містах-господарях Євро-2012 піднеслися до космічних висот, настільки засмутили деяких наших співвітчизників, яким небайдужий імідж країни, що вони вирішили своїми силами його поліпшити, створивши групу Ласкаво просимо - Welcome to Ukraine У ній учасники повідомляють про можливість тимчасово безкоштовно поділитись свої помешканням з гостями футбольного чемпіонату. 

Ось лише деякі оголошення зі стіни, на якій їх розміщують учасники групи:

"Живу за 30 хвилин їзди від Донецька. Можу запропонувати одну/дві кімнати у чотирикімнатній квартирі".

"Hello everyone! I live in Kyiv (Kiev). I'd like to accommodate 2-3 person in my apartment. Welcome to Ukraine!"

"Живу у Харкові. Можу запропонувати одну кімнату у 2-кімнатній квартирі. 30 хвилин пішки від стадіону Металіст. Уболівальники 1-2 людини з Німеччини, Голландії чи Португалії. Покажу Харків і передмістя".

"I live near Lviv - 20 minutes by car, but it'll cost 60-70 UAH a day, you can also get to Lviv by bus, but it won't be easy at first, I will have to show everything - but in this case it'll cost only 6-7 UAH a day in one way, and it'll take half an hour to get to Lviv. I can invite only two persons".

Джерело: Корреспондент.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!