Унікальну ікону «Терапевт» передаватимуть по домівках львів'ян

2120 0
7-го листопада 2016-го року до Львова з Єрусалима прибула унікальна святиня – Ікона Ісуса Христа, що називається Терапевт (Цілитель) душ і тіл людських.
фото: Духовна велич Львова

фото: Духовна велич Львова

Ідея написати таку ікону виникла у парафіян Храму Блж. Миколая Чарнецького УГКЦ, які відвідують Групу духовно-психологічної підтримки важкохворих, що діє при парафії і яку провадить о.Тихон Кульбака. Під час паломництва до Гробу Господнього, в Храмі Воскресіння Христового в Єрусалимі, ікона була освячена і в неї була вкладена часточка каменю Господнього Гробу. З ініціативи фундаторів ікони, вона буде мандрувати Львовом, відвідуючи парафіян, які потребують такої підтримки.

Читайте також: Духівники Твого міста: Медичний капелан про те, коли не варто говорити

Як інформує сайт «Духовна велич Львова», усі охочі зможуть «запросити» цю ікону до себе додому або в лікарню до людей, які потребують підтримки у подоланні будь-яких душевних та тілесних хвороб. Щоб «запросити» ікону до себе, львів’яни можуть звертатися в Духовно-психологічну порадню, що діє у храмі Блж. Миколая Чарнецького на Голоско з 10:00 до 17:00 год., крім суботи, неділі та свят. Графік відвідин формується у відповідності до загальної черги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!