Політична реклама

Львів'яни можуть знову опинитися без гарячої води

995 0
У «Львівгазі» застерігають: природного газу, виділеного для «Львівтеплоенерго», вистачить ще на декілька днів. І якщо ліміт не поповнять, то їм знову доведеться перекрити газ міським котельням. Натомість, у деяких будинках у місті теплої води немає досі, вже другий тиждень. Про це повідомляє телеканал ZIK.

Зокрема, без теплої води вже понад два тижні будинок на вулиці Торфяній. Люди скаржаться: так на довго теплу воду їм ще не відмикали. Котельня, яка обслуговує цей будинок, наразі не працює. Коли з’явиться газ там – не знають.

Натомість, у «Львівгазі» кажуть: три місяці попереджали «Львівтеплоенерго» про відсутність ліміту природного газу, однак це повторюється щоліта. Якщо ліміт не поповнять, то їм знову доведеться газ для котелень обмежити.

«На жаль, на сьогодні цей ліміт газу дуже швидко вичерпується – 1 млн 70 тис. Якщо такими темпами теплоенерго буде споживати газ, то вони його використають до 21 серпня. Якщо ліміту не буде, то будемо чекати розпорядження НАК «Нафтогаз України», – пояснив в.о. начальника управління експлуатації газового господарства ПАТ «Львівгаз» Ростислав Ковальчук.

У міському комунальному підприємстві «Львівтеплоенерго» повідомили, що газ не підключили ще до 12 міських котелень, бо не встигли. Однак, прогнозувати будь-що не беруться. Кажуть, все зможе пояснити їхній керівник – Степан Пакіж який на разі у відпустці. До слова, пан Пакіж, окрім «Львівтеплоенерго», очолює ще одне комунальне підприємство – «Львівводоканал».

Джерело: ZIK

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!