Політична реклама

Львів’яни можуть звернутися до мерії онлайн

3603 0
Адміністративно-господарське управління повідомляє, що записатися на прийом до посадовців Львівської міської ради можна декількома шляхами, зокрема і через Інтернет.

Про це Твоє місто інформує прес-служба Львівської міськради.

Відтак, можна:

звернутись безпосередньо у Центр надання адміністративних послуг;

по телефону за номером інформаційної довідки Центру 032 2975 795;

на сайті Львівської міської ради за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/portal/for-citizen/faq/communication-with-authorities/appointment-to-the-official.

Протягом дня або не пізніше наступного робочого дня на вказану електронну адресу заявника надійде підтвердження запису, час та місце прийому.

Правда, не слід забувати, що порядок запису на прийом до міського голови та його заступників все ж таки передбачає безпосередню присутність мешканця в Центрі надання адміністративних послуг.

Окрім того, на сайті Львівської міської ради можна скористатися послугою електронного звернення. За 2014 рік до Центру надійшло 379 електронних звернень громадян. Найчастіше людей турбують житлово-комунальні питання. Зазвичай, це питання освітлення, прибирання території, проблеми з опаленням та водопостачанням. Окрім питань житлового характеру, великою популярністю користуються питання облаштування дитячих майданчиків та питання електронної реєстрації дітей у садок.

Нагадаємо, що в Центрі надання адміністративних послуг діє послуга «Замов візит в ЦНАП», яка дозволяє раціонально використати свій час для здійснення реєстрації документів чи отримання консультації.

Для того, щоб скористатися цією послугою, достатньо зателефонувати на інформаційну довідку за телефоном 032 297 57 95, або на Гарячу лінію міста за телефоном 15 80. Також подати звернення через сайт міської ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!