Політична реклама

Львів'яни не хочуть віддавати зброю

1351 0
Громадяни, які незаконно зберігають вогнепальну зброю та боєприпаси притягуватимуться до кримінальної відповідальності. Про це заявив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк. Інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«На сьогодні невідоме місце знаходження ще 682 одиниць зброї, яка була викрадена з підрозділів львівської міліції.

За весь період добровільної здачі зброї, мешканці області здали до органів внутрішніх справ 15 одиниць вогнепальної зброї. З них  8 одиниць нарізної зброї – тобто тих, що були викрадені з підрозділів ОВС» - повідомив Сергій Маруняк.

Громадяни, які добровільно звернулися до міліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Натомість, відповідно до ч. 1 ст. 263 КК України, «Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв  без передбаченого законом дозволу - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!