Політична реклама

Львів'яни не можуть отримати посвідчення водія

1441 0
Після так званої "ночі гніву" у львів`ян зникли водійські посвідчення.

Через це водії вже майже три тижні нині оббивають пороги ДАІ, повідомляє Експрес.

Документи, які  тимчасово вилучили після ДТП, зникли після погромів у лютому.

Таким львів`янам доводиться їздити на тимчасових посвідченнях, термін дії яких закінчується.    За фактом нічних погромів в  ДАІ досі триває слідство. Натомість поки міліція з'ясовує, куди зникли документи,  водії  оббивають пороги установи, що на Городоцькій.

Начальник сектору адміністративної практики ДАІ Львова Оксана Маруняк каже, що в ніч на 19 лютого зникло чимало документів і просить зголоситися тих, хто знає куди зникли посвідчення.

У міському ДАІ видають довідки, що посвідчення водія втрачено. Львів'янам, чиї водійські права зникли після погромів міського ДАІ, з отриманою довідкою треба буде звертатись до обласної ДАІ. Там  видаватимуть тимчасові права.

Але за тимчасове посвідчення водіям доведеться заплатити близько 200 гривень. До речі, закордон із таким документом виїхати не можна буде. 

ТЕГИ: авто, ДАІ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!