Політична реклама

Львів’яни не можуть зняти готівку у банкоматах одного з банків

2269 0
Студенти та викладачі «Львівської політехніки» не можуть зняти гроші з карток через проблеми у банку.

Значна кількість клієнтів «Форум Банку» – студентів і викладачів НУ «Львівська політехніка» – не змогли отримати у банкоматах своїх грошей, стипендій і авансу через те що, Національний банк України відніс «Форум Банк» до категорії неплатоспроможних. Цю інформацію сьогодні, 19 березня, підтвердила прес-служба НУ «Львівська політехніка», пише Galinfno.

Фонд гарантування вкладів визнав цей банк неплатоспроможним і запровадив у ньому тимчасове адміністрування. Відтак, 14 березня практично всі банкомати «Форум Банку» припинили видачу готівки.

Ректор «Львівської політехніки» професор Юрій Бобало терміново звернувся до керівництва «Форум Банку» з проханням роз’яснити ситуацію і перспективи його повноцінної діяльності. Відповіді наразі не отримали.

«У прес-службі «Форум Банку» нам пояснили, що банк не є банкрутом і не припиняє своєї діяльності. Після переобліку наявних коштів усі клієнти отримають гроші з поточних рахунків, а також вклади, що не перевищують 200 тисяч гривень. Розблокування карток і повернення коштів може статися і через декілька днів, і через місяць. Ці кошти будуть виплачувати банки-агенти, які ще не визначені»,– йдетьсяв повідомленні «Львівської політехніки».

У бухгалтерії Львівської політехніки радять укладати угоди із «Златобанком» і «Приватбанком».Додамо, що протягом останніх років студенти, викладачі та працівники НУ «Львівська політехніка» є клієнтами банків «Приватбанк», «Златобанк» і «Форум Банк», відповідно до укладених з ними угод.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!