Політична реклама

Львів'яни не отримуватимуть гарячу воду. Графік відключення

2361 0
У зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань теплових мереж з 13 травня жителі окремих мікрорайонів міста не отримуватимуть гарячу воду.

Так, з 13 травня до 26 травня проводитиметься гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 і і ТЦ «Південна» (котельня Кінескоп), з 13 травня до 15 травня - від ТЦ «Північна, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Також відбуватиметься «нульова зупинка» ТЕЦ-1 з 26 травня до 9 червня і ТЦ «Північна» з 16 травня до 07 червня. 

У зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань, буде припинено подачу гарячої води:

з 13.05.2013р. - від ТЕЦ-1 (ІІ-й, ІІІ-й тепловивід):

·               споживачам Сихівського житлового масиву (просп. Червоної Калини, вул. Морозна, Сихівська, Зубрівська, Монастирського, Довженка, Хуторівка, Чукаріна, Хоткевича, Полуботка, Кавалерідзе, Антоненка-Давидовича, Коломийська, Кос-Анатольського, Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицька);

·               споживачам по вул.Шафарика, Дж.Вашингтона, Пасічна, Лисиницька, Дністровська, Раковського, Липова Алея, Зелена.

·               споживачам мікрорайону “Новий Львів” (вул. Тернопільська, Ярославенка, Мишуги, Тіверська, П. Мирного, Запоріжська, Героїв Крут, Литовська, Литвиненка, Угорська, Навроцького, Карбишева, Кам’янецька).

 

з 20.05.2013р. - від ТЕЦ-1 (І-й тепловивід):

·               споживачам по вул. Стрийська, Бондарська, Скорини, Гашека, Лазаренка, Сахарова, Куликівська, Єфремова, Гвардійська, Лукаша, Моршинська, Кастелівка, Вітовського, Наукова – В.Великого та прилеглих до них вулиць (Рубчака, Тролейбусна, кн.Ольги, Симоненка, Пулюя, Бойчука, Кульпарківська та інші);

споживачам мікрорайону “Новий Львів” (вул. Енергетична, Карманського…).

 

з 13.05.2013р. - від ТЦ «Північна»:

·               споживачам Шевченківського району по вулицях: Грінченка, Чигиринська, Мідна, Мазепи, Миколайчука, Щурата, Леннона, Плугова, Студинського, Хвильового, Лінкольна, Тичини, Льняна, Іструментальна, Замарстинівська, Панча, Варшавська, Ю. Липи, Чорновола, Підголоско, Плужника, Масарика, Окуневського, Кошиця, Сосюри, Липинського, Джерельна, Сорочинська.

 

Подачу гарячої води споживачам після проведення гідравлічних випробувань теплових мереж на міцність та щільність і ліквідації виявлених в процесі випробувань поривів та інших недоліків, буде відновлено:

·               споживачам Сихівського району – орієнтовно 27.05.2013р., від котельні на вул. Надійна,2;

·               споживачам на вул.Шафарика, Дж.Вашингтона, Пасічна, Лисиницька - орієнтовно 27.05.2013р., від котельні по вул. Китайська, 12;

·               решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1, - протягом трьох днів, з 10.06.2013р. по 12.06.2013р.;

·               споживачам Шевченківського району - протягом трьох днів, з 08.06.2013р. по 10.06.2013р., від ТЦ «Північна».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!