Львів’яни обрали найкращу компанію. Результати голосування

2946 0
У п’ятницю, 2 жовтня, у Львові завершився конкурс-промоція місцевого підприємництва. Львівська торгово-промислова палата дізналася та опублікувала імена лідерів голосування XV конкурсу «Обличчя міста 2015».
фото: lcci.com.ua, facebook

фото: lcci.com.ua, facebook

До участі у конкурсі допускаються товариства з обмеженою відповідальністю, приватні підприємства та підприємці, громадські організації та бізнес-асоціації, що працюють у Львові. Цьогоріч, окрім основних показників бізнес-діяльності,  організатори кажуть, що братимуть до уваги й соціальну відповідальність бізнесу (зовнішню та внутрішньокорпоративну). Остаточного переможця визначать після оцінювання Оргкомітетом конкурсу та Інтернет-голосування громадськості на сайті.

Лідером голосування стала компанія «Маркет Універсал ЛТД» (Мережа аптек D.S.), ТзОВ, яка отримала 1510 голосів.

Нагорода «Обличчя міста» є «визнанням і подякою за значний внесок у розвиток міста» та призначається у категоріях: Львів інноваційний; Львів торговий; Зелене місто: Львів екологічний; Скарбниця здоров’я: Львів медичний; Львів – гурман; Місто майстрів: Львів промисловий; У світі грошей: Львів фінансовий; Львівське дозвілля; Львів відкритий для світу; Віртуальний Львів; До Ваших послуг; Львів інформаційний.

Урочисте нагородження фіналістів конкурсу відбудеться 8 жовтня о 13:30 на стадіоні «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199). Захід відбудеться в рамках XV Міжнародного економічного форуму.

Якщо у Вас виникають додаткові запитання організаційного характеру – звертайтесь до Оргкомітету конкурсу: тел.: +38 032 295 63 17, [email protected].

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!