Політична реклама

Львів'яни отримають повідомлення про сплату податку на нерухомість

1221 0
Нарахований за 2013 рік податок на нерухоме майно буде сплачуватись фізичними особами у 2014 році.

Податкові повідомлення-рішення для сплати податку надсилатимуться фізичним особам органами доходів і зборів до 1 липня 2014 року, - повідомляє ДПІ у Галицькому районі м. Львова

Сплатити податок фізичні особи зобов’язані протягом 60 календарних днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення контролюючого органу. Реквізити для сплати податку вказуються в податковому повідомленні-рішенні.

При нарахуванні податку не оподатковується житлова площа нерухомості: для власників квартир – сумарна житлова площа яких не перевищує 120 кв. м; для власників будинків – сумарна житлова площа яких не перевищує 250 кв. м; для власників квартир та будинків – до 370 кв. м.

Пільги зі сплати податку не надаються на об’єкти оподаткування, що використовуються їх власниками з метою одержання доходів (здаються в оренду, лізинг, використовуються у підприємницькій діяльності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!