Львів'янам надсилатимуть sms із вакансіями. Як підписатись

2202 0
Новація від Центру зайнятості передбачає надання безробітним шести видів СМС-посилань. Відтепер безробітні за їхньою згодою у вигляді повідомлень на мобільні телефони оперативно отримуватимуть найнеобхіднішу для працевлаштування інформацію.
фото: misanec

фото: misanec

Таким чином бажаючі працевлаштуватсь матимуть змогу отримувати на телефон sms-повідомлення про:

  •  нові вакансії;
  • можливість участі у громадських або тимчасових роботах;
  • формування групи для професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації;
  • дату проведення семінарів, ярмарок, міні-ярмарок вакансій, зустрічей з працедавцями, інших заходів, націлених на працевлаштування;
  •  факт перерахування до банківських установ суми матеріального забезпечення;
  • заплановану дату відвідування центру зайнятості.

                        

Особисті консультанти Центру зайнатості будуть проводити опитування безробітних щодо їхньої згоди на отримання меседжів служби зайнятості. Також відслідковуватиметься результативність наданих інформаційних послуг. На таку розсилку можна підписатись у вашому центрі зайнятості.

Читайте також: Куди рухається Україна. 8 пріоритетних напрямів

Зокрема, безробітним пропонується у надсилати зворотне sms-повідомлення з цифрою 3 на номер 730, якщо їм вже вдалось отримати роботу.Вони також матимуть змогу висловлювати свої побажання щодо вдосконалення мобільного сервісу.

Ініціатори такого нововведення вважають, що запроваджена форма взаємодії підвищить шанси працевлаштування безробітних, сприятиме оперативному формуванню груп на навчання, розширить коло учасників громадських робіт, дозволить у стислі терміни забезпечити працедавців потрібним персоналом, а також підвищить рівень поінформованості безробітних про перерахування фінансової допомоги, нагадає їм про дату та час відвідування центру зайнятості.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!