Політична реклама

Львів'яни першими переглядають фільм «Хоббіт: Несподівана подорож»

1736 0
У кінотеатрі «Планета кіно» розпочався показ фільму «Хоббіт: Несподівана подорож» у форматі ІМАХ 3 D. На тиждень раніше від усіх кінотеатрів країни у «Планеті кіно» всі охочі зможуть переглянути цю неймовірну кінокартину.

Фільм «Хоббіт» буде найперше цікавий шанувальникам трилогії «Володар перстнів», яка вийшла на екрани 10 років тому. «Хоббіт» - це передісторія трилогії «Володаря перстнів», знятого за книгою відомого письменника Джона Толкіна.

Цей фільм – запрошує глядача заглянути в чарівний світ якісного фентезі. Головний герой хоббіт Більбо дуже несподівано для себе вирушає в далеку подорож. Разом з гномами, Більбо покидає власний рай, щоб відвоювати у зла королівство гномів.

Режисер Пітер Джексон по можливості залишив старий склад акторів, також не змінилась головна сюжетна та ідейна лінія цієї захопливої історії : сила духу та відвага маленьких добрих казкових істот, які боряться проти вселенського зла. 

Так, як фільм «Хоббіт» лише перший з нової чудової кінотрилогії, фільм завершується дуже несподівано, так, наче, ти і не помітив, що минуло мало не три години фільму. Залишається бажання подорожувати далі, воно й не дивно, бо це лише початок небезпечної, проте цікавої подорожі. Їхня подорож лежить через незвідані Дикі Землі, переповнені гоблінами та орками, смертоносними варгами та гігантськими павуками, чаклунами та тварюками, здатними змінювати свою подобу.

Фільм «Хоббіт» можна назвати універсальною казкою, адже така чарівна історія, магічні герої та незвичайний сюжет буде цікава наймолодшим глядачам, проте гостросюжетні кадри, висока мораль та дорослі питання, які піднімає кінокартина – завжди будуть притягувати дорослого глядача.

Отож всією сім'єю чарівну історію «Хоббіт: несподівана подорож» можна переглянути в кінотеатрі «Планета кіно» до 26 грудня.

Сеанси : 10:00, 13:05, 16:10, 19:20, 22:30

Квитки можна замовити на сайті кінотеатру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!