Львів’яни підготували різдвяну казку для незрячої малечі

2061 0
Сьогодні, 10-го січня, розпочинається проект «Різдвяна казка у Львові», у межах якого незрячі діти 7-ми і 8-ми років зможуть взяти участь у різноманітних святкуваннях.

«Малеча зможе відвідати прем’єру вистави з тифлокоментарем «Різдвяна історія», спробувати пограти на органі та самостійно зробити замовлення завдяки меню шрифтом Брайля. Також – побувати на екскурсії з тифлокоментарем і «випадково» зустрітися з Святим Миколаєм, взяти участь у вертепі», – розповіла Оксана Потимко, керівник Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами НУ «Львівська політехніка».

Читайте також: У Львові озвучуватимуть книжки для незрячих дітей. Як долучитися?

Проект, який зорганізували активні й небайдужі львів’яни, триватиме 3 дні, до 13-го січня. Організатори сподіваються, що незрячі діти зможуть отримати новий досвід і відчути казковість Різдва.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!