Політична реклама

Львів’яни пікетуватимуть один з найбільших торогових центрів міста

1243 0
У суботу, 29 березня, небайдужі львів'яни проведуть акцію «Бойкотуй російське», закликавши покупців одного з супермаркетів міста ігнорувати товари виробництва РФ.

Акція розпочнеться о 14.00, повідомляє Вголос.

Мета бойкоту - привернути увагу українців до загарбницької політики сусідньої держави та переконати людей не спонсорувати військову кампанію імперії через банальну неуважність.

«Звернути увагу на виробника того, що збираєшся придбати - справа хвилини, - розповідає організатор акції, Сергій. - Втім, таким дуже простим чином можна залишатись патріотами і підтримувати батьківщину в складні часи навіть просто купуючи продукти на вечерю. До того ж, можна не тільки не купувати російське, а й намагатись підтримати вітчизняного виробника!».

Учасники акції розкажуть львів'янам, які з популярних товарів є товарами російського виробництва та просять всіх підтримати не тільки бойкот, а й сам захід. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!