Львів’яни платитимуть за газ більше вже з квітня

2055 0
Тарифи на газ для населення буде підвищено з квітня поточного року. Подекуди – у три-чотири рази.
фото: www.gazeta.lviv.ua

фото: www.gazeta.lviv.ua

Підвищення цін було одним із ключових пунктів переговорів з основним кредитором країни - Міжнародним валютним фондом.

Міненерговугілля поки що не може назвати, наскільки точно подорожчає газ, – пише Економічна правда й прогнозує, зважаючи на обіцяну інфляцію, такі зміни:

- якщо зараз природний газ для потреб населення коштує (за наявності газових лічильників) 1,089 за метр кубічний, то після подорожчання доведеться платити 4,138 гривні за метр кубічний;

- сьогодні приблизна сума в платіжках за газ для приготування їжі 15 гривень на місяць, а після підняття тарифів українцям доведеться платити 62 гривні;

Читайте також: Тарифи на газ зростуть майже втричі

- зараз центральне опалення за тарифом 9,20 гривень за метр кв. обходиться в 460 гривень для квартири площею 50 квадратних метрів. Після підняття тарифів метр квадратний коштуватиме приблизно 15,27 гривні, а за опалення квартири на 50 кв. доведеться заплатити більше 760 гривень. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!