Політична реклама

Львів'яни побачать "Останню іскру життя"

1307 0
Фільм іспаського режисера Алекса де ла Іглесіа "Остання іскра життя" львів'яни зможуть переглянути 12-14 березня у Львівському палаці мистецтв.

Один із неоднозначних сучасних режисерів, прихильник чорного гумору, володар трьох нагород Венеціанського кінофестивалю та премії Гойя у стрічці "Остання іскра життя" описує життя безробітного піарщика. Бідолаха намагається знайти роботу, але його кандидатуру відкидають всі агенції, навіть незважаючи на те, що його авторству належить слоган Кока-коли – «Вона справжня».

Проте ситуація кардинально змінюєть, коли герой потраплає в серйозну аврію. Нещастя піарщик перетворює в медіа-подію, щоб забезпечити свою сім’ю грошима до кінця життя. Гротескна картина, що показує філософію сучасних медіа, містить елементи драми, комедії та сатирою, і окреслюється визначенням масмедійна трагікомедія.

У головній ролі – голлівудська зірка Сальма Хайек, котра номінувалася на премію Оскар за роль Фріди Калло. Крім того, на екрані з’являться Хосе Мота, Фернандо Техеро,  Мануель Тальяфе, Хуан Луіс Гальярдо.

Фільм демонструється українською мовою.

Тривалість – 93 хв.

Вартість квитків – 15 гривень

Сеанси: 19.00, 21.00

Телефон: 261-47-33, 261-44-91 - каса


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!