Політична реклама

Львів'яни почали більше хворіти на ГРВІ

1509 0
У Львові суттєво зросла кількість хворих на респіраторні вірусні інфекції. Минулого тижня львівські поліклініки прийняли майже на 400 людей більше, ніж попереднього.

Причиною різкого росту захворювань медики називають відлигу та рекомендують й надалі тепло одягатися, не виходити на вулицю без головних уборів.

Лікар-інфекціоніст Віктор Періг пояснює: під час відлиги людський організм активно ловить інфекції. Тож медик радить у цей період уважно стежити за своїм здоров'ям.

«Правила прості: якщо людина їхала в транспорті, то після цього потрібно обов'язково помити руки та обличчя з милом, – говорить позаштатний лікар-інфекціоніст Львова Віктор Періг. – Якщо є сиптоми застуди, скористатися  оксоліновою маззю, вжити противірусні препарати. І, звісно, звернутися до лікаря».

Фітотерапевти у свою чергу радять не забувати про народні методи лікування та профілактики: пити чаї з ехінацеї, жень-шеню, китайського лимонника. Зараз дуже корисними можусть стати настої з малини, липи, цвіту бузини, ромашки.

Пити лікувальні чаї варто упродовж усієї зими.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!