Політична реклама

Львів’яни почали економити на купівлі одягу

1536 1
Українці почали значно рідше дозволяти собі обновку: з початку року в мережах магазинів одягу і взуття зафіксовано падіння продажів, яке сягає 40%.

Магазини з одягом і взуттям намагаються залучити нечисленних покупців значними знижками, повідомляє Вурсе. Генеральний директор групи компаній з продажк одягу Андрій Макаров повідомив, що їхні торгові точки пропонують знижки на нові колекції: кожну другу річ можна придбати на 15% дешевше. «Таку акцію ми проводимо вперше», – визнав він.

Директор іншої компанії Максим Чечелєв додав, що мережі ввели міжсезонну знижку в 50%. «Традиційно її розмір становить 30%», – зазначив він, уточнивши, що акція триватиме два тижні. Після її завершення ціни на деякі моделі виростуть, а залишки розвезуть по менш пріоритетних магазинах.

Піти на більші поступки рітейлерів змусили невтішні продажі. Якщо минулого року більшість рітейлерів фіксували 5-10% зниження обсягів реалізації, то в нинішньому падіння більш значне.

«Із січня по березень продажі впали на 40%», – підкреслив Андрій Макаров. Представник мережі магазинів одягу Валерій Легенчук каже, що за три місяці цього року продажі впали на 20% порівняно з аналогічним періодом 2013. Причина – зниження рівня добробуту українців, що пов’язано з різким стрибком курсу долара (з 8 до 11,5 грн/дол.), підвищенням цін на продукти харчування мінімум на 10% та очікуваним зростанням цін на комунальні послуги.

Більшість виробників замовляють колекції за півроку до дати поставки. Тепер мережі повинні виконати свої контракти і, щоб не залишитися з великими залишками, змушені актівно проводити розпродажі.


Читайте також:
7 Квітня, 2014 19:18
666 ... можу порадити чоловікам купляти одяг ЛЬВІВСЬКОГО виробника "легенд класс" ... на минулому тижні придбав на "південному" костюм , заплатив 830грн.( менше $80)... а хто хоче-згоден платити більше , то най си платИть ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!