Політична реклама

Львів'яни повернули лише шість одиниць зброї

1408 0
У громадській приймальні в будинку на вулиці Винниченка, 16 у Львові міліція приймає зброю від населення, викрадену з управлінь та райвідділів міліції у "ніч гніву".

Як повідомив  полковник міліції Володимир Цікало, начальник відділу дозвільної системи управління громадської безпеки ГУ МВСУ у Львівській області, таку роботу налагодили з 22 лютого, повідомляє Експрес.

"До сьогодні громадяни здали шість одиниць зброї, з цього числа армійських зразків - три пістолети Макарова, дві мисливські рушниці, які проходили по кримінальних справах, та один саморобний пістолет", - розповів Володимир Цікало.

Окрім того, добровільно здали 116 боєприпасів, з них 77 - набої до армійських зразків зброї, 38-- до мисливської нарізної зброї, один - до мисливської гладкоствольної зброї.

"Громадяни також здали дев'ять спеціальних засобів - вісім газових пістолетів та револьверів і один пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, - повідомив Володимир Цікало. - Крім того, принесли сім боєприпасів до спецзасобів".

Нагадаємо, здати зброю львів'яни можуть у громадській приймальній на вулиці Винниченка, 16, де цілодобово чергують два правоохоронці та представники Народної Самооборони. Вони приймають зброю анонімно, відтак усі, хто принесе вогнепали чи боєприпаси, уникають кримінальної відповідальності за її незаконне зберігання чи використання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!