Львів’яни пробіжать містом на підтримку дітей з хворобами серця

2415 0
28 вересня у Львові відбудеться благодійна акція «Пробіг з вірою в серці». Пробіг стартує від площі перед Оперним театром о 13:00 під гаслом «Приходь! Біжи! Допоможи!».

Усіх охочих допомогти дітям з хворобами серця просять долучитись. Гасло пробігу, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Основна ціль «Пробігу з вірою в серці» – допомогти дітям із кардіологічними захворюваннями, підвищити рівень технічного забезпечення регіональних лікарень, закупивши медичне обладнання

Під час акції збиратимуть кошти, за які мають намір придбати кардіологічне обладнання для Львівської міської дитячої лікарні (вул. Пилипа Орлика, 4).

За 5 років існування проекту до нього долучились Херсон, Кременчук, Вінниця та Дніпропетровськ. На сьогодні за плечима організаторів більше 10 пробігів та мільйон гривень зібраних благодійних внесків, за допомогою яких було врятовано сотні дитячих сердечок. Цього року «Пробіг з вірою в серці» вперше пройде у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!