Політична реклама

Львів'яни продовжують скаржитися на роботу перевізників

1618 0
Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради, офіційної інформації від перевізників про запровадження «вільного» тарифу не надходило.

Також управління транспорту та зв’язку не вбачає підстав для зміни існуючого тарифу на перевезення, - інформує прес-служба Львівської міськради.

За час проведення перемовин з перевізниками жодних покращень у наданні послуг мешканцям не відбулось. Тому говорити про підвищення тарифу на перевезення – не логічно.

Досі надходять скарги від мешканців, автобуси брудні, графіки не дотримуються. Єдиний вихід – це розвиток комунального транспорту, де місто змогло б регулювати ситуацію щодо якості надання послуг, - розповів в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Олег Вілюра. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!