Через запарковану велодоріжку на вулиці Бандери виписали понад 20 штрафів

2102 0
В управлінні безпеки міста кажуть, що інспектори з паркування щоденно опрацьовують вулицю С. Бандери на факт порушення ПДР.
Фото: Андрій Семенюк

Фото: Андрій Семенюк

Львів'яни продовжують скаржитися на «Гарячу лінію» міста на запарковані велодоріжки на відрізку вулиці Степана Бандери, яку відкрили після реконструкції.

Відповідне звернення опубілкував Андрій Семенюк. Раніше про цю проблему також повідомляли міські служби.

На це в Управлінні безпеки міста повідомили, що інспектори з паркування щоденно опрацьовують вул. С. Бандери на факт порушення ПДР, а саме на велодоріжках та в разі виявлення таких порушень інспектори задіюють евакуатори. 

Як зазначив у коментарі Тvoemisto.tv директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець, упродовж робочих днів на вул. Бандери постійно чергують два інспектори управління безпеки міста та здійснюють попередження водіїв та штрафування тих, хто порушив правила паркування.

За його словами, за минулий тиждень водіям виписали 23 штрафних повідомлення, 6 автомобілів примусово евакуювали на штрафмайданчик.

Скарги із неналежного паркування у департамент надходять щодня.

«Велодоріжки на вулиці Бандери ознаковані відповідними дорожніми знаками. Паркувати авто на них заборонено. Тим не менше, люди надалі продовжують неналежно паркувати свої автівки, хоча після того, як ми почали там працювати, кількість штрафників зменшилася», – каже Олександр Одинець.

За словами співрозмовника, на вулиці Бандери інспектори й надалі продовжуватимуть чергувати, а також залучатимуть Патрульну поліцію, щоб разом навести порядок.

Штраф за неналежне паркування становить в межах 340 грн.

Як повідомив раніше Тvoemisto.tv заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич.на вулиці з’явилися паркувальні слоти. Загалом тут є 71 паркомісце, до реконструкції їх тут не було. Вулицю звузили, однак натомість тепер є дві велосмуги по 1,5 метри. За словами Євгена Калитича, на місці працюють поліція, евакуатор, інспектори управління безпеки міста, щоби машини не паркувалися. Делініатори, на його думку, тут не допоможуть, для цього є знаки. 

Читайте також: Що змінилося на вулиці Бандери. Фото, відео

Нагадаємо, що до дня Незалежності у Львові відкрили для проїзду приватного транспорту частину вулиці Степана Бандери – на ділянці від Генерала Чупринки до Коновальця. Інша частина, від вул. Коновальця і до вул. Городоцької, досі перекрита. Завершити ремонт дороги планують до кінця цього року. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.

Ольга Шведа

Фото Андрія Семенюка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!