Політична реклама

Львів'яни просять мера відмовитися від гучних святкувань Дня міста

3266 0
Активна громадськість Львова звернулася до міського голови Андрія Садового з пропозицією скасувати або внести зміни до програми святкування Дня міста.

Відповідне звернення львів'яни написали через події на Південному Сході України, повідомляє Zaxid.net.

«Активна громадськість Львова звертається до Вас з наполегливим проханням відмінити або суттєво скоригувати в напрямку стриманості цьогорічні святкування Дня міста Львова у зв’язку з воєнними подіями на Південному Сході України. Вважаємо недоречними веселощі та розваги у час коли над нашими земляками нависла загроза окупації. Святкування може засвідчити нашу байдужість до їхнього відчаю та тривоги. А такі заходи як костюмовані паради, концерти, перформанси із залученням дітей, які тягнуть на шнурівках іграшкову військову техніку, ми розцінюємо як неповагу до співгромадян», – йдеться у відкритому зверненні.

Під зверненням підписалося понад 30 активних львів’ян. У списку є журналісти, громадські активісти, правозахисники, художники, політтехнологи.

Нагадаємо, з 1 до 4 травня у Львові святкують День міста. У межах святкування запланована насичена програма заходів, серед яких – фестиваль «Флюгери Львова», проект «Музограф», святкові концерти, козацькі забави, парад.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!