У Львові зареєстрували петицію про покращення вело- та пішохідної інфраструктури на Липинського

1846 0
Наразі петиція має 334 голоси.
фото автора

фото автора

У Львові зареєстрували петицію про покращення вело- та пішохідної інфраструктури на вул. Липинського. Відповідне звернення опублікували на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

За словами автора Валерія Совицького, ліва велодоріжка, що збоку вул. Б. Хмельницького, є в поганому стані через велику кількість в'їздів-виїздів прилеглих територій та суміжних вулиць. Такі з'їзди з головної вулиці підвищують небезпеку для пішоходів, а також велосипедистів через обмежену видимість. 

«Потрібно більшість таких в'їздів перебудувати таким чином, щоб рівень пішохідних переходів та велопереїздів був на рівні велодоріжки та пішохідного переходу, а для автомобілів була обладнана, відповідно, естакада», – йдеться у зверненні.

Перевагами такої конструкції автор вважає покращення безпеки для пішоходів, велосипедистів і для переїзду колясок.

Читайте також: Петиція про електронний квиток у Львові зібрала необхідні пів тисячі голосів

Станом на сьогодні, 28 серпня, петиція має 334 голоси. Для того, аби її розглянули на одному із пленарних засідань депутати ЛМР, необхідно зібрати 500 підписів.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!