Львів’яни просять розширити дорогу між Львовом та Брюховичами

3526 1
Для розгляду на сесії петиція має зібрати понад 500 підписів.

У Львові зареєстрували петицію про капітальний ремонт та розширення відтинку дороги, що сполучає Львів через вул. Замарстинівську з Брюховичами та пролягає через Брюховицьке лісництво. Наразі петицію підписали понад 300 людей.

За словами автора петиції, голови ГО «Розвиток Громади» Володимира Беня, останній повноцінний ремонт цієї дороги проводили приблизно 10 років тому, а через неналежний ремонт на цьому відрізку від початку 2019 року сталося близько 15-ти аварій.

Він додає, що у цьому районі зростає кількість житлової забудови, зокрема на території військової частини на Замарстинівській мають будувати житлове містечко для бійців АТО.

Тепер петиція має набрати щонайменше пів тисячі підписів. Після цього її мають розглянути на пленарному засіданні ЛМР.

 

13 Вересня, 2019 22:25
Євген Давно пора капітально відремонтувати і привести до європейських норм чи вже нових українських ДБН дорогу.Але враховуючи інтенсивність руху між Львовом і Брюховичами чи є нагальна потреба розширювати ширину проїзної частини дороги? За які кошти проводити роботи?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!